Bağımsız Denetim

Sahip olduğumuz derin sektör bilgimiz sayesinde entegre olarak verdiğimiz Vergi Denetimi, Bağımsız Denetim, Vergi, Muhasebe ve Vergi Hukuku Danışmanlığı hizmetlerimizle, müşterilerimizin bu alanlarda yasal gerekliliklerini yerine getirmelerini sağlıyor, yaşadıkları zorlukları çözüyor, riskleri değerlendirip yönetmelerine destek oluyoruz. Bağımsız denetim alanında, Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yetkilendirilen denetim kuruluşları arasında yer alıyor, ülkemizin önde gelen profesyonellerinden oluşan multi-disipliner ekibimizle, müşterilerimiz için stratejiler belirliyor, uyguluyor, yarar ve çıkarlarını gözetiyor, rekabette öne geçmelerini sağlıyoruz.

Perakende sektöründen, sanayiye, teknoloji sektöründen kamu sektörüne çok geniş yelpazedeki her alana yönelik olarak oluşturduğumuz denetim ve danışmanlık çözümlerimiz, son derece çeşitli ve etkilidir. Özellikle, günümüzde hemen her sektör, yeni düzenlemeler, sürekli gelişen ihtiyaçlar ve teknolojiye bağlı yenilikler sonucunda zorunlu değişimler ile karşı karşıya kalmaktadır. Vergi ve Bağımsız Denetim sektörü ise, hizmet verdiği müşterilerinin ekonomik ve yapısal istikrarını sağlamak için kendilerini yeni iş modelleri, yenilikçi yaklaşımlar ve çözümlerle donatmak mecburiyetindedir. Baş döndürücü bir hızla değişen finans ve ekonomi dünyasında, tüm sektörlere yönelik geniş kapsamlı ve uluslararası standartlardaki hizmet yelpazemiz sayesinde müşterilerimizi global ekonomideki gelişmelerden haberdar ediyor, uzun vadede sürdürülebilir ekonomik büyümelerini destekliyor, oluşan fırsatlardan maksimum şekilde faydalanmalarını sağlıyoruz.

Zen Denetim olarak, iş dünyasının ve devlet kurumlarının dinamiklerini iyi biliyor, hedef ve motivasyonlarını anlıyor, her iki tarafın da ihtiyaç duyduğu güvenilirlik, bağımsızlık, şeffaflık, hesap verebilirlik ve etik değerlere uygunluk ilkeleri ile çalışıyoruz. Derin bir bilgi birikimine ve deneyime sahip yeminli mali müşavirler, serbest muhasebeci mali müşavirler, denetçiler, avukatlar ve tecrübeli yöneticilerden oluşan profesyonel ekibimiz, müşterilerimizin yasal gereklilikleri yerine getirmelerine, değişimlere adapte olmalarına, maliyetleri kontrol altında tutarken finansal hedeflerine ulaşmalarına destek oluyor. Bu amaçla, her faaliyetimizi uluslararası standartlarda kurumsal yönetim, sürdürülebilirlik ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile yürütüyor, kurulduğumuz günden bugüne müşterilerimiz, çalışanlarımız ve toplum için değer yaratıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir